Weekactiviteiten voor vrouwen

Ben je op zoek naar een leuke manier om je week vorm te geven? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van leuke activiteiten voor elke dag van de week. Van leuke uitstapjes met vrienden of familie tot creatieve knutselactiviteiten en sportieve uitdagingen, hier vind je iets leuks om je week mee te vullen. Neem een kijkje en ontdek welke activiteiten het beste bij jou passen!

Open Inloop

Elke woensdag, donderdag en vrijdag kun je binnenlopen voor een bakje koffie en een gezellig praatje met buurtbewoners

De Papierwinkel

Het komt wel eens voor dat je een brief krijgt waarbij je hulp bij nodig hebt.Die hulp bieden wij. Elke woeensdag en donderdag is er sociaal spreekuur bij de Dappere dames.

Digitale Vaardigheden

Tegenwoordig is de wereld binnen handbereik. Zowel op de telefoon als op je computer. Kom bij ons je digitale vaardigheden ontwikkelen en verbeteren.

Nederlandse Taalcursus

Nederlands kunnen spreken, lezen en schrijven is belangrijk. We gebruiken het bijna altijd. Heb je hulp nodig bij het leren spreken, schrijven en lezen van de Nederlandse taal.

Informatiebijeenkomsten

Informatiebijeenkomsten over opvoeding enbelangrijke thema’s zoals zorgverzekering, armoede, gezondheid en internationale dagen.

Trainingen en Cursussen

Opvoedkundige cursussen, trainingen om bewustzijn aan te scherpen over armoede, weerbaarheidstrainingen, EHBO-cursussen en nog heel veel meer bij de Dappere Dames.

Gaarkeuken

Elke donderdag en vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur kun je bij de Dappere Dames een maaltijd krijgen tegen een vergoeding van 2 makkies per maaltijd

Ladies night

Na een week hard werken is er elke vrijdagavond tijd voor gezelligheid. een avond vol plezier onder het genot van een hapje en een drankje waarbij er actuele onderwerpen worden besproken.

Weekactiviteiten voor jongeren

Kinderactiviteiten

Elke vakantie organiseren de Dappere Dames vakantieactiviteiten voor de kinderen. De kinderen kunnen dan genieten van allerlei activiteiten. Leeftijd 5 t/m 12 jaar.